The Voices

Het koor is meer dan 30 jaar geleden ontstaan bij een zilveren bruiloft van de familie Janssen uit Blerick, een familie die altijd al graag zong. Samen met de toenmalige dirigent Heinz Hermanns, ook uit deze familie, werd een koor opgericht. Aanvankelijk werd er vooral Duitstalige muziek gezongen. Later ging men steeds meer over op Engelstalige popmuziek van de jaren 60 tot nu. Heinz is 15 jaar dirigent gebleven. Voor zijn bevlogenheid en inzet voor ons koor is hij daarom tot eredirigent benoemd.
 
Het koor bestaat uit momenteel uit 27 zeer enthousiaste leden die elke week trouw naar de gezellige repetities komen die worden geleid door onze dirigent Jean-Pierre Steijvers. Drie van onze leden zijn vanaf de oprichting al lid van ons koor. We zingen voornamelijk 4-stemmig, verdeeld in alten, sopranen, bassen en tenoren. Naast het zingen staat bij ons ook de gezelligheid hoog in het vaandel!
 
Zo hebben wij ook diverse jubilea gevierd met de leden en zijn partners. We zijn in oktober 2005 naar Keulen geweest. In 2010 hebben wij ons 25-jarig jubileum gevierd met o.a. een Jubileumconcert en een weekend Trier. In 2015 hebben wij ons 30 jarig jubileum gevierd met o.a. een Jubileumconcert en een weekend Antwerpen. 
 
Lijkt het jou ook leuk om bij ons koor te komen zingen, neem dan contact met ons op via email of telefoon, of kom eens vrijblijvend kijken naar één van onze uitvoeringen of repetities, elke vrijdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in het Muspelheim in Blerick. Nieuwe leden zijn altijd welkom om ons te komen versterken!
[Download niet gevonden]

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

sd

d

dsds

sd

ds

dsds

ds

dsds

ds

dsds

ds

sdds

ds

dsds

dsds

dsds

 

Wij hebben meerdere ruimtes vrij om te verhuren. Heeft u interesse, stuur dan een bericht naar: verhuur@muspelheim.nl

X